AKTUELT
For salgsbetingelser se nederst på denne siden.
    ADRIAN NAVARRO

En av galleriets mest populære kunstnere de seneste årene er spanske Adrian Navarro (1973). Navarro bor og arbeider i London. Han er i disse dager aktuell med to nye silketrykk, som er laget i et opplag på 20. Disse motivene kan kun kjøpes fra Maerzgalleriene, og muligens lønner det seg å være tidlig ute; Navarros forrige 4-delte serie, solgte ut på relativt kort tid.

Serigrafiene kan du bestille på post@maerzcontemporary.com.

Se flere arbeider fra Adrian Navarro her.    Tom Eidsvold Larsen

Tom Eidsvold Larsen gikk ut fra Kunsthøyskolen i Oslo, masterstudiet i 2013. Han er født i 1966 og bor og arbeider på Oppegård utenfor Oslo.

Eidsvold Larsen jobber hovedsaklig med tresnitt, som regel i opplag rundt 20 eller lavere. Motivvalgene spenner over et vidt felt. I mange av hans arbeider kan man spore innflytelse fra Vasarelys verden, mens andre igjen flørter med barnlig nostalgi.

Du kan se mer av Eidsvold Larsens arbeider under grafikk.


     steinar hansen
Steinar Hansen (1964) er utdannet ved utdannet ved               Kunsthøyskolen i Oslo og ved Gerrit Rietvelt Academi i Amsterdam. Han har en lang rekke utstillinger bak seg, og har også bidratt i flere større utstillingsoppdrag.

Steinar Hansen er representert i Maerzporteføljen med flere litografier, et par av dem helt nye, og solgt ekslklusivt gjennom Maerzgalleriene.

Hans to nyeste arbeider, Terminal og Oppdagelse, er laget i svært begrensede opplag - respektivt 15 og 26. 

Flere arbeider fra Steinar Hansen ser du her.    EMANUEL BERNSTONE
        Emanuel Bernstone er født i Karslkrona i Sverige i 1973. Han er
        utdannet ved Academy of Fine Arts i Düsseldorf, og bor og 
        arbeider i dag i Berlin.

        Bernstone er representert i Maerzporteføljen med flere
        malerier og grafiske arbeider. Hans Silketrykk lages i store
        formater, og hvert enkelt er unikt.

        Ta gjerne kontakt med oss for å få tilsendt oversikt over
        tilgjengelige arbeider.


        Ragnhild Søvik

Ragnhild Søvik er født i 1969, og bor og arbeider i dag i Ålesund. Hun har en lang rekke utstillinger bak seg. Søviks arbeider kategoriseres som mixed media og lages ofte i et opplag på 35. Maerzporteføljen inneholder for tiden en lang rekke arbeider fra kunstneren - disse kan du se her.


SALGSBETINGELSER

For levering mot fakturering, se siste avsnitt.

Bestilling, betaling og levering

Ved bestilling av varer hos Maerzgalleriene må man i tillegg til navn og detaljer for betalingskort, oppgi leveringsadresse telefonnummer og mailadresse. Denne informasjonen hjelper oss til å forebygge svindel og kortmisbruk. Før utsendelse av bestilte varer, som vil skje innen tre dager etter bestilling, vil kunden kontaktes pr telefon og/eller mail for verifisering av bestillingen. 

På kunstverket med verdi over kroner 2 000 kommer 5% avgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond i tillegg til prisen på kunstverket. I tillegg vil legges det til kroner 100 pr sending innen Norge. For sendinger til utlandet gjelder egne betingelser, avhengig av bestemmelsesstedet.

Bestillingen vil normalt bli sendt gjennom Posten. Ved gitte anledninger vil det innen Møre og Romsdal være aktuelt å levere rett til kunden, men dette kun etter nærmere avtale med kunden.

Garanti og varens tilgjengelighet

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelser på foto av kunstverk vil kunne variere noe fra reell farge. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å gjengi de kunstverk vi har for salg mest mulig i tråd med deres virkelighet. Videre bestreber vi oss på våre nettsider på kun å vise kunstverk vi faktisk har tilgjengelig. Skulle det unntaksvis forekomme at vi er utsolgt for et kunstverk, vil vi kreditere eventuelt allerede betalt beløp til den samme kontoen/kortet som betalingen er gjort fra. I de tilfeller hvor vi vil ha mulighet til å skaffe til veie det aktuelle kunstverk innen rimelig tid (en-to uker), vil vi kontakte kunden for å høre om denne ønsker å opprettholde kjøpet frem til levering.

Alle kunstverk som selges gjennom Maerzgalleriene er signert av kunstnerne som har laget de respektive kunstverk. I de tilfeller hvor det dreier seg om kunstverk som er laget i flere eksemplarer, så som grafikk, vil nummerering i forhold til totalantall og hvilket nummer i rekken det aktuelle kunstverk har, være oppgitt på kunstverket.

Maerzgalleriene tar forbehold om eventuelle skrivefeil på nettsidene.

Returrett, angrefrist og reklamasjon

Med bakgrunn i det norske lovverket er det ved kjøp på internett, 14 dagers angrefrist. Fraktkostnader tilknyttet bruken av angrerett faller på kjøper (jmfr Angrerettslovens paragraf 15). Kreditering vil skje til samme kortnummer som er benyttet ved betaling.

På samme måte gjelder refusjon ved reklamasjon på det kjøpte objektet. Om dette ved mottak ikke er i forskriftsmessig stand vil galleriet, refundere det betalte beløp til det samme kortnummer som er belastet på kjøpstidspunktet. Dette vil skje etter at det reklamerte produktet er kommet i retur til galleriet.

Kunstverkets eiendomsrett

Der ikke annet er oppgitt, er Maerz Contemporary mellomledd mellom kjøper og kunstner. Kunstverket er således å betrakte som kunstners eie, frem til fullt oppgjør til mellomleddet har funnet sted.

Konfidensialitet

Alle kundeopplysninger, så som kredittkortdetaljer, telefonnummer, mailadresse og leveringsadresse, behandles strengt konfidensielt, og benyttes kun internt hos Maerzgalleriene.

Kjøp og levering mot fakturering

De ovenfor nevnte betingelser er relatert til Maerzgallerienes åpning av nettsalg høsten 2014. Frem til dette er automatisert, er det også mulig å handle kunst fra galleriet gjennom å sende en email til post@maerzcontemporary.com. Ved slike anledninger vil salg skje mot utsendelse av faktura, og galleriet vil i hvert enkelt tilfelle avgjøre om dette skal skje mot forhåndsbetaling, eller om det også kan skje mot kreditt. Dette vil bli bestemt på bakgrunn av kredittvurdering i hvert enkelt tilfelle.


For ytterligere spørsmål kan vi kontaktes på telefon 9001 4832 eller post@maerzcontemporary.com

Personvernerklæring