KIRSTEN REYNOLDS

Kirsten Reynolds er født i Macclesfield, UK i 1968 og bor og arbeider i dag i St.Leonards on Sea, UK og i Bulgaria. I 1990 fullførte hun bachelor på skulpturlinjen ved Kingston Polytechnic. Før det hadde hun også gjennomført kunstudier ved Mid Cheshire College of Art.

Skulpturlinje til tross, det er først og fremst som maler og fotograf hun har arbeidet de senere årene. Hun har opp gjennom årene stilt ut og arbeidet i en lang rekke land og hadde i 2016 også separatutstilling hos Maerz Contemporary i Molde. Ved denne anledningen viste hun i all hovedsak fotografier som hadde hentet sine motiver fra Norge.

Hennes fotografiske arbeider lages ofte som unikater – det finnes altså kun ett av hvert motiv. I prosessen med å fremstille disse bildene benytter hun seg som regel av svært lang lukkertid på kameraet – ofte rundt 40 sekunder – og hun er selv en del av motivet der hun danser eller beveger seg med lysende elementer og objekter. På grunn av  den lange eksponeringstiden blir hun selv ikke synlig i bildet – det som blir igjen er sporene etter de lysende bevegelsene.

Kirsten Reynolds har vært fast medlem av Maerzstallen siden 2012 og leverer nye arbeider flere ganger om året. I mars 2021 er hun aktuell med nye arbeider til Maerzporteføljen og du kan se flere av disse her.

Julneset_kopi.jpg
Kirsten Reynolds under en arbeidsøkt i Norge i 2016.
Personvernerklæring