Skriften på veggen 2021

Skriften på veggen - en diktutstilling.

Forside_-_diktsamling.jpg
 

Frem  til 13.oktober viser Galleri Maerz Contemporary en utstilling bestående utelukkende av dikt. Utstillingen har fått tittelen «Skriften på veggen».

Vi har invitert ti poeter til å delta i prosjektet. Disse er: Hanne Bramness, Gro Dahle, Frode Grytten, Inger Elisabeth Hansen , Øystein Hauge , Tone Hødnebø, Håvard Rem , Endre Ruset , Torgeir Schjerven , Knut Ødegård

På veggene i gallerilokalene i Storgata 12 vil det gjøres plass til én vegg for hver forfatter. Forfatterne skal levere ett nyskrevet dikt hver til utstillingen. Diktene selges som originalarbeide og man kan få det foliemontert hjem på egen vegg med forfatterens egen signatur skrevet rett på veggen av forfatterne selv. Man selger her altså et dikt på billedkunstens premisser.

Utstillingen gis også ut som en egen diktsamling i et opplag på 100, nummerert fra, nettopp 1 til 100, på samme måten som en gjør med ordinær kunstgrafikk. De nummererte diktsamlingen vil være originalsignert av samtlige forfattere.

Diktsamlingene vil bli levert til kunde i oktober måned, men det er allerede nå mulig å bestille disse på post@maerz.no.

Diktutstillingen er et samarbeid med Bjørnsonfestivalen.

FUZZYPRATEN

To onsdager i måneden inviterer Maerz i samarbeid med vår gode nabo Fuzzy Platebar til kulturelle og samfunnsaktuelle gjester. Det er hele tiden et høyt fokus på gjester med litterær bakgrunn, men se også opp for musikere, politikere, kunstnere og mer til. Billetter til arrangementene finner du på hoopla.no og du kan også klikke på ønsker programpost under for å komme rett til billettsiden. Det foreløpige programmet for høsten ser slik ut:

1.september:     Kristian Lykkeslet Strømskag, teatersjef ved Teatret Vårt
15. september:  Torgeir Dahl, ordfører i Molde kommune
29.september:   Mariann Bjørnelv, sjef i Moldejazz
13.oktober:        Brit Bildøen, forfatter
27.oktober:        Jan Kjærstad, forfatter
10.november:    TBA
24.november:    Selma Lønning Aarø, forfatter
8.desember:      TBA

Jan_Kjaerstad_-_kreditt_Fartein_Rudjord.jpg
Jan Kjærstad
Foto: Fartein Rudjord
Personvernerklæring