NYHETER
FREDAG 1.DESEMBER KLOKKEN 18.00 ÅPNER ÅRTES JULEUTSTILLING

Fredag 1.desember klokken 18.00 åpner Maerz` årets juleutstilling. Arbeider fra rundt 30 kunstnere vil være å finne på veggene.

Følgende åpningstider gjelder åpningshelgen:

Lørdag 2.desember 12.00 - 15.00
Søndag 3.desember 12.00 - 15.00

Øvrige åpningstider offentliggjøres senere.

Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Flere titalls kunstnere har den senere tiden levert nye arbeider til oss, og det kommer stadig inn nye arbeider. Mange nye kunstnere gjøres det også plass til, og vi er spesielt spente på hvordan våre nye street- / urbanartkunstnere vil bli mottatt. Her henter vi flere spennende navn fra Europa.

Under ser du noe av det som er nytt for tiden, og vi vil i dagene som kommer legge inn stadig flere nyheter.

Batsman__55_x_38_cm__Spraymaling_og_sjablonger_paa_papir__edition_18_variasjoner__3500_NOK_versjon_2.jpg
TONA

Ett av de nye navnene i porteføljen denne høsten er tyske Tona. Han startet opprinnelig som grafittikunstner i 1999, men har siden tidlig 2000-tall beskjeftiget seg med diverse trykkteknikker, blant andre silketrykk. Originalarbeider, ofte på rester av jern/aluminium, hører også til Tonas medium. Kunstneren selv peker på at i det øyeblikk street-art-kunsten flytter innendørs og blir utført i et atelier, skifter ham, og fra da bør betraktes som urban-art. Vi ser frem til å presentere Tonas arbeider også for våre norske kunder.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om Tona og hans arbeider.

4.jpg
VARIOUS AND GOULD

Kunstnerparet Various & Gould er representert med store arbeider flere steder i uterommene i Berlin, og har solid bakgrunn fra kunstakademiet i Weissensee. I høstens Maerzportefølje debuterer de med både grafiske arbeider og originalarbeider innen flere forskjellige teknikker. Få full oversikt tilsendt.

Alf_C._Hvaring_-_Ildflue.jpg
ALF CHRISTIAN HVARING

Mandalskunstneren Alf Christian Hvaring er en annen av de faste Maerzkunstnerne som jevnt og trutt leverer nye arbeider til porteføljen. Så også før denne høsten. Og skal vi tro ryktene er flere på vei. Hvaring har den senere årene også jobbet mer og mer med maleriformatet igjen, og har den senere tiden vært å se i flere utstillinger rundt omkring i landet.

Kontakt oss gjerne om du ønsker å få tilsendt mer informasjon om kunstneren.

Hudson__inkjet_and_conte__45_x_54_cm__6000_NOK.JPG
ALAN RANKLE

Vi har riktig nok jobbet noen år med denne fine britiske kunstneren, og blant annet satt opp en større utstilling med Alan Rankles malerier ved galleriet i Berlin, men det er først og fremst de seneste månedene vi har fått en viss bredde av hans arbeider i vår grafikkportefølje. Denne høsten er han aktuell med en rekke arbeider vi for første gang presenterer for våre kunder.

Kontakt oss gjerne for å få tilsendt full oversikt over hva vi har tilgjengelig fra Rankle.

Kirsten_Reynolds_spectre_of_life-DSC_2204_4.jpg
KIRSTEN REYNOLDS

Også hun Reynolds er britisk kunstner, og stadig porteføljens suverene fotoalibi. Reynolds er den kommende tiden aktuell med stadig flere nye arbeider, arbeider som er bitt til i så vidt forskjellige deler av verden som Norge, New Zealand og UK. Mange av arbeidene til Reynolds kommer som unikater, men hun har den senere tiden også laget flere motiver fra Norge - disse kommer i et opplag på fem. Kontakt oss gjerne for å få mer informasjon om Kirsten Reynolds.