Fokus
Christine Haberstock
Hver uke setter Maerz spesielt fokus på én utvalgt kunstner i porteføljen. Denne uken  ser vi nærmere på Stig-Ove Sivertsen fra Namsos.

De siste årene har vi sett en klar tendens til at tresnitt igjen er blitt en stadig mer populær teknikk når det kommer til grafikk. Dette har naturlig nok ført til at det i Maerzporteføljen har blitt stadig flere kunstnere som behersker denne fine håndverksbaserte teknikken.

En av disse er Christine Haberstock, født i Sør-Afrika av tyske foreldre, men i dag bosatt i Berlin. Selv betrakter hun seg selv som afrikansk, amerikansk, australsk og europeisk.

Hun er utdannet ved Michaelis School of Art i Cape Town og Otis Parsons and Art center College of Design i California.

Maerz Contemporary begynte samarbeidet med denne fine kunstneren i 2018, og det er hyggelig å se at arbeidene hennes i denne perioden er blitt stadig mer populære. I januar 2020 har hun vært en av våre mestselgende kunstnere, men likevel; hennes arbeider kommer i lave opplag. Noe som betyr at her er det mange fine motiver å velge mellom. Flere av bildene du ser her er det svært få eksemplarer igjen av.

Arbeider av ukens fokuskunstner kan bestilles på post@maerzcontemporary.com og i perioden frem til 25.februar tilbyr vi 10% avslag og fri forsendelse i hele Europa.

Christine-Haberstock-Emigre-tresnitt-42-x-60-cm-opplag-17.jpg
Emigre
Tresnitt
42 x 60 cm
Opplag 17
NOK 4 500
   
Christine-Haberstock-Motel-tresnitt-42-x-60-cm-Opplag-28.jpg
Motel
Tresnitt
42 x 60 cm
Opplag 28
NOK 4 500
Christine-Haberstock-Hiding-girl-42-x-60-cm.jpg
Risk
Tresnitt
42 x 60 cm
Opplag 25
NOK 4 500
Personvernerklæring