Lukk

Fordelsbillett for Maerz-venner til deLilloskonsert i Molde

De Lillos

Fredag 7.juni besøker deLillos Molde og Bjørnsonhuset. I denne anledning har vi gleden av å tilby alle mottakere av vårt nyhetsbrev billetter til rabattert pris. Ordinær pris er 559,-. Ved å benytte denne linken kan du nå kjøpe din(e) billett(er) til 479,-.

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. Kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt eget univers og egen planet, samtidig som de alltid har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold. deLillos sin katalog er en del av vår historie. Klassiske sanger og album som blir oppdaget av stadig nye generasjoner publikum.

Og for fansen er det mange sanger. deLillos har laget så mange sanger. Og det kommer stadig flere. Heldigvis. Sanger vi elsker å høre på plate, radio og sanger vi ønsker å synge med på konsert.

Men så er det alle disse fine sangene som vi ofte ikke får servert på konsert. De mer stemningsfulle sangene som ofte er ganske melodiøse. Nå skal deLillos ut å spille nettopp disse.

Vi gleder oss og håper du gjør det også.