Lukk

Sterke og kjente navn i sommerens gruppeutstilling.

Brennpunktversjon Havard Homstvedt Vi er byen Gouache med monotypi NOK 60 000 inkl ramme

Åpning lørdag 13.juli klokken 12.00

Sverre Bjertnæs, Bjarne Melgaard, Håvard Homstvedt, Ragnhild Søvik og Ari Behn er de kunstnerne som vil være på veggene til Galleri Maerz i Storgata 12 i tiden som kommer. Velkommen til åpning!

For de som har fulgt oss en stund er de ikke akkurat ukjente, de kunstnerne som har laget de arbeidene vi henger å veggene i tiden som kommer. Men Why Change A Winning Team?

Sverre Bjertnæs gjorde stor suksess hos oss da han stilte ut separat sommeren 2022. Den senere tiden har vi fått inn flere nye silketrykk fra ham og gleder oss til å presentere også disse på veggene. Ragnhild Søvik har lenge vært en av våre beste selgere og det skaper alltid god stemning når hennes bilder er på veggene. Håvard Homstvedt var det mange som fikk stifte bekjentskap med for første gang under sommerutstillingen vår i fjor. Han er stadig (sammen med Bjertnæs) en av de meste lovende kunstnerne under 50 år vi har her hjemme.

SVERRE BJERTNAES DU FINNES SILKETRYKK 50 X 35 CM OPPLAG 200 6000 NOK Sverre Bjertnæs - Du finnes - silketrykk - 50 x 35 cm - Opplag 200

Utstillingen som nå kommer på vegg vil henge gjennom august måned, så om dere.

I tillegg til bildene som er på vegg vil publikum stadig finne arbeider fra rundt 100 andre kunstnere vi representerer i skuffer og mapper.

Vi ønsker velkommen til åpning lørdag 13.juli klokken 12.00.

Ari Behn Pool DGA 50 x 70 cm opplag 200 Ari Behn - Pool - DGA - 50 x 70 cm - opplag 200