Lukk

Christine Haberstock

Christine Haberstock

Christine Haberstock

Maerz Contemporary begynte å jobbe med Christine Haberstock i 2017.

Haberstock ble født i Sør-Afrika av tyske foreldre og levde de første 23 årene av sitt liv i Cape Town. Her tok hun også sin første kunstutdannelse på St Michaelis School of Art, før hun flyttet til USA og California og fullførte studier ved Otis Parsons School of Design and Art.

Bortsett fra et to års opphold i Australia ble hun værende i USA frem til hun i 1999 flyttet til Berlin, hvor hun i dag bor og arbeider.

Christine Haberstocks arbeider er kjøpt inn av samlere over hele verden. I Tyskland er bildene hennes blant annet å se i kontorene til den tyske kansleren og på Olympiastadion i Berlin. Hun er også kjøpt inn av flere private samlere, blant andre Bruce Willis, Michael Douglas og Linda Evangelista.

I tillegg til å jobbe med illustrasjoner, grafikk og malerier har hun også jobbet med kunstprosjekter for barn, offentlige veggdekorasjoner og scenedesign.

Hennes malerier utføres stort sett i olje og vannbaserte farger. I sine trykte arbeider konsentrerer hun seg hovedsaklig om tresnitt, silketrykk og llitografi. Tematisk spenner hun over flere felt; identitet og tap - melankoli og begjær.

Les mer Skjul

Arbeider

 • Christine Haberstock Chain Of Voices oil on canvas 166 x 185 cm EUR 8 200 NOK 98 000

  Chain Of Voices

  Olje på lerret 185 x 166 cm
 • Christine Haberstock Burning Man oil on canvas 100 x 80 cm EUR 4 500 NOK 54 000

  Burning Man

  Olje på lerret - 80 x 100 cm 100 x 80 cm
 • Christine haberstock art

  Ingen tittel