Lukk

Morten Hjertø

Profilbilde Hjerto

Morten Hjertø

Morten Eivind Hjertø, født i 1963, er en multifasettert kunstner, fotograf og musiker med en unik tilnærming til sitt kunstneriske virke.

Hans billedkunst utforsker materialer som pappemballasje, glass, metall og industrielt avfall for å skape kunstverk. Gjennom å transformere det som ofte anses som negativt for miljøet.

Med en bakgrunn som fotograf for næringsliv og presse (1990 - d.d.) har Hjertø etablert seg som en erfaren og dyktig visuell forteller. Hans fotografier har blitt utstilt på flere kunstutstillinger, og han har delt sin lidenskap for bildemediet gjennom utallige prosjekter.

Utdannet ved California Lutheran University i Los Angeles, har han en solid akademisk bakgrunn innen film, foto og kunst.

Morten Eivind Hjertøs ikoniske malerier har funnet vei til gallerier og utsalg rundt om i Norge. Hans engasjement og unike tilnærming til kunst gjør hans verk ikke bare visuelt imponerende, men også en kommentar om ansvar og refleksjon i vår moderne tid. Utforsk Hjertøs kunstverk for en opplevelse som går utover det estetiske og inviterer til en dypere forståelse av miljøbevissthet og kreativ utforskning.

Gjennom en fascinerende kunstnerisk prosess skaper Hjertø bilder med en rå og industriell estetikk, som reflekterer det mørke i forbrukersamfunnet. Inspirert av klassiske filmer og postpunk, formidler hans ikoniske motiver både estetisk skjønnhet og et dypt følt budskap om konsekvensene av vår moderne forbrukerkultur.

Les mer Skjul

Arbeider

 • MORTEN HJERTO HOW SOON IS NOW II MIXED MEDIA 78 x 50 CM 9 000 NOK

  HOW SOON IS NOW (METALLIC II)

  MIXED MEDIA PÅ METALLPLATE 78 x 50 cm
 • MORTEN HJERTO HOW SOON IS NOW i MIXED MEDIA 100 x 30 CM 7 000 NOK

  HOW SOON IS NOW (METALILIC)

  MIXED MEDIA PÅ PLATE 100 x 30 cm
 • MORTEN HJERTO what difference does it make MIXED MEDIA 53 x 122 CM 12 000 NOK

  WHAT DIFFERENCE DOES IT MAKE

  MIXED MEDIA PÅ KARTONG 53 x 122 cm
 • Morten Hjerto How Soon Is Now akryl pa lerret 80 x 180 cm

  HOW SOON IS NOW (Blue)

  AKRYL PÅ LERRET 80 x 180 cm